Uthyrning

Om oss

Vad är Skellefteå Paintball?
Hur började det?


Joakim Berggren
Vi var fyra killar som ivrigt slet upp kartongen sommaren 1993 som hämtats på posten, plockade fram våra första paintball markörer och gav oss ut i skogen för första gången.
Det tog inte många veckor innan ryktet hade spridits många hörde av sig och ville testa spela så vi lånade villigt ut markörerna men fler och fler började ringa så året efter bestämde vi oss för att köpa in några markörer för att kunna hyra ut.
1994 Startade Skellefteå Paintball Games sin bana.
Genom åren så har flera hundra personer kunnat uppleva glädjen och spänningen med Paintball här i skellefteå ,även vi som fortfarande ser det här som en hobby men är glada åt att få dela spänningen och glädjen med så många.
Väl mött på banan
//Joakim Berggren

Fredrik Lundmark
Började spela under 1993 för att några kompisar spelade. Fastnade direkt och började även tävla aktivt några år senare. Vi vann bla Norrlandsserien två år och kom på andra plats i en stor europa tävling. De jag fastnade för var spänningen och adrenalinet man känner och allt folk man träffar i samband med tävlingar och uthyrningar. En bra och rolig sport att hålla påmed helt enkelt.
Ses på banan
//Lumme


Streck_ner
reklam